2011年11月17日木曜日

The Roswell incident 1947


As the Roswell incident, an event is called, over on 8 July 1947 in the American press has reported. According to reports, the U.S. Air Force Base in Roswell Chaves County, New Mexico had issued the notification in that an unidentified flying object crashed've owned. The next day, announced the overall Air Force Base Fort Worth,it was a weather balloon had been.
Published in 1980 Charles Berlitz and William L. Moore, her book The Roswell Incident. Previously, in 1947,responsible for salvaging the wreckage intelligence officer Jesse Marcel was the first time publicly stated that it had not then been a weather balloon, but unusual debris. Since then, other UFO researchers published books about the incident, television documentaries made ​​him known to the general public. 1994 ordered the U.S.Federal Court in an archive search. The U.S. Air Force identifies itself and announced that it had at that time notactually been a weather balloon, but fitted rather a combination of weather balloons, with acoustic sensors, thesecret purpose had been to discover possible Soviet nuclear tests, acoustic ("Project Mogul" ).
Film footage claimed to have been taken by a U.S. military official shortly after the Roswell incident, and purportedly showing an alien autopsy, was produced in 1995 by Ray Santilli, a London-based video entrepreneur. The footage caused an international sensation when it aired on television networks around the world. In 2006, Santilli admitted that the film was mostly a reconstruction but continued to claim that it was based on genuine footage now lost, and that some frames from the original remained. The view of most people, however, is that the film was a hoax in its entirety. The story was retold in the comedy film Alien Autopsy, released in 2006..

Jak Roswell incidentu, je akce s názvem, než dne 8. července 1947 v americkém tisku hlásil. Podle zpráv, US Air Force Base v Roswellu Chaves County, New Mexico vydala oznámení, že neidentifikovaným létajícím objektem crashed've vlastnictví. Další den, oznámila, že celkový Air Force Base Fort Worth, to bylmeteorologický balón byl.
Vydáno v roce 1980 Charles Berlitz a William L. Moore, její knize Roswell incidentu. Předtím, v roce 1947, zodpovědný za záchranu trosky zpravodajské služby Jesse Marcel byl poprvé veřejně prohlásil, že to není, pakbyl meteorologický balón, ale neobvyklé úlomky. Od té doby, ostatní badatelé UFO publikoval knihy oincidentu, televizních dokumentů ho znám široké veřejnosti. 1994 nařídil soud v USFederal vyhledávání v archivu.US Air Force se identifikuje, a oznámila, že v té době notactually byl meteorologický balón, ale vybavený spíše kombinace meteorologické balóny, s akustickými senzory, thesecret cílem bylo zjistit možné sovětské jaderné testy, akustické ("Projekt Mogul" ).

Filmový záznam tvrdil, že bylo přijato oficiální americkou armádou krátce po incidentu Roswell, a údajněukazuje cizí pitvu, byl produkován v roce 1995 Ray Santilli, se sídlem v Londýně videa podnikatel.Záznamzpůsobil mezinárodní senzaci, když to vysílalo v televizi sítí po celém světě. V roce 2006, Santilli připustil, žefilm byl většinou rekonstrukci, ale stále tvrdí, že to bylo založené na skutečné záběry nyní prohrál, a že některé snímky z původního zůstal. Názor většiny lidí, však je, že film byl falešná zpráva v plném rozsahu. Příběh bylpřevyprávěn v Alien Autopsy komediální film, povolený v roce 2006.

0 件のコメント:

コメントを投稿